Faceți clic pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.
FILTRU (5 products)

Pret

195 lei - 495 lei

Service Aer Conditionat

Interventii service aparate de aer conditionat

O interventie service are ca si obiectiv repararea unui aparat de aer conditionat ce nu mai functioneaza in parametri sau prezinta defectiuni si erori. Interventia service poate presupune mai multi pasi in vederea remedierii defectiunii, cum ar fi constatarea defectiunii, inlocuirea pieselor defecte, incarcari si/sau completari cu freon ... Comanda acum o interventie service aer conditionat pe aerconditionatmisubishi.ro si programeaza-te pentru urmatoarele 48 de ore.

Constatare defectiune aparat de aer conditionat 

O echipa de service aerconditionatmisubishi.ro se deplaseaza la locatia indicata de dumneavoastra si verifica eventuale defectiuni ale aparatului de aer conditionat. In urma verificarilor, va sunt transmise cele constatate.

Reparatie aparat de aer conditionat 

aerconditionatmisubishi.ro ofera servicii de reparare a aparatelor de aer conditionat rezidentiale si profesionale cu echipe proprii de service in Bucuresti si Ilfov si prin parteneri in restul tarii. Operatiunile de raparatie a aparatelor de aer conditionat sunt foarte diverse in functie de cauza defectiunii. Acestea pot fi: incarcari cu freon, inlocuiri de placi electronice, senzori, compresoare, condensatori, probe cu azot, interventii cu sudura si altele.

Citeste mai multArata mai putin

Meniu