Faceți clic pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

AER CONDITIONAT SPLIT DE PERETE

Aparate de aer conditionat inverter pentru locuinte si birouri

Aparatele de aer conditionat tip split de perete sunt ideale pentru locuinte, birouri, mici magazine, dar si pentru aplicatii precum sali de clasa, camere de hotel, camere tehnice si mici camere de server. Aceste aparate de aer conditionat inverter sunt compuse din 2 unitati (una interioara si alta exterioara), montajul unitatii interioare facandu-se la aproximativ 10 cm de tavan.
Un aparat de aer conditionat inverter este o solutie eficienta si avansata pentru climatizarea spatiilor interioare. Acesta utilizeaza tehnologia inverter, care permite compresorului sa functioneze la o viteza variabila in functie de necesitatile de racire sau incalzire, in loc sa opereze doar in modul on/off. Aceasta capacitate de reglare fina a compresorului permite aparatului sa mentina temperatura dorita in mod constant, cu fluctuatii minime.

Ce este climatizarea?

Climatizarea se refera la procesul de control al conditiilor ambientale, cum ar fi temperatura, umiditatea, calitatea aerului si circulatia acestuia, pentru a crea un mediu confortabil si sanatos intr-un spatiu interior. Scopul principal al climatizarii este de a asigura un nivel optim de confort termic pentru ocupantii unui spatiu, indiferent de conditiile climatice exterioare.
Sistemele de climatizare pot include aparate de aer conditionat, sisteme de incalzire, sisteme de ventilatie si solutii de control al umiditatii. Aceste sisteme pot fi utilizate in diverse tipuri de cladiri, cum ar fi locuinte, birouri, magazine, spitale, scoli si alte spatii comerciale sau industriale.
Climatizarea are multiple beneficii, printre care se numara confortul termic, imbunatatirea calitatii aerului, cresterea eficientei si productivitatii, controlul umiditatii si prevenirea formarii condensului, asigurarea unui mediu sigur si sanatos pentru ocupanti si protectia echipamentelor sensibile la variatiile de temperatura si umiditate.
In concluzie, climatizarea se refera la gestionarea si controlul conditiilor interioare pentru a oferi un mediu confortabil si adecvat in functie de nevoile si preferintele utilizatorilor.

Avantajele tehnologiei inverter

Datorita tehnologiei inverter, aparatul de aer conditionat ofera mai multe avantaje. In primul rand, este mult mai eficient energetic decat modelele traditionale. Acesta regleaza consumul de energie in functie de necesitatea de racire sau incalzire, economisind astfel energie si reducand costurile de utilizare. De asemenea, pornirea si oprirea treptata a compresorului inverter reduce fluctuatiile de tensiune, protejand astfel echipamentul si prelungind durata sa de viata.

Aparatele de aer conditionat inverter ofera, de asemenea, un confort sporit in ceea ce priveste nivelul de zgomot. Deoarece compresorul functioneaza la o viteza mai redusa si nu porneste si se opreste brusc, nivelul de zgomot produs este mult mai scazut in comparatie cu modelele conventionale.

Pe langa aceste avantaje, aparatul de aer conditionat inverter ofera functii avansate, cum ar fi controlul precis al temperaturii, filtrarea aerului si programarea automata, care contribuie la confortul si calitatea aerului din interiorul spatiului.

Kit Aer Conditionat - Echipamente de aer conditionat rezidentiale cu montaj rapid

Echipamentele de aer conditionat inverter de perete au capacitati de racire/incalzire intre 7000 ... 36000 BTU/h, sunt usor de montat si curatat, ele beneficiind de cel mai bun raport pret/BTU pe care il puteti obtine. Cumpara chiar acum aparatul de aer conditionat inverter potrivit spatiului tau pe Aero-Shop.ro si programeaza instalarea rapida a acestuia. Alege-ti acum un Kit aer conditionat de calitate din catalogul nostru!
Citeste mai multArata mai putin

Meniu

Favorite

Crează un cont gratuit pentru a putea utiliza listele de dorințe.

Conectare