Faceți clic pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Aer Conditionat MITSUBISHI ELECTRIC Kirigamine Zen Negru MSZ-EF50VGKB / MUZ-EF50VG Wi-Fi Inverter 18000 BTU/h

Aparat de aer conditionat Split Inverter Mitsubishi Electric

Citeste mai multArata mai putin
cod: MSZ-EF50VGKB / MUZ-EF50VG   Garantie: 36 Luni
8.501 lei
Stoc limitat
Informatii suplimentare si pareri Aer Conditionat MITSUBISHI ELECTRIC Kirigamine Zen Negru MSZ-EF50VGKB / MUZ-EF50VG Wi-Fi Inverter 18000 BTU/h
Descriere

Descriere

Mitsubishi MSZ-EF

Calitate certificata

Mitsubishi MEQ
Mitsubishi Electric Quality, abreviat MEQ, inseamna multe lucruri.Ilustreaza 90 de ani de excelenta in tehnologie, design si productie. Aceasta reprezinta cel mai ridicat nivel de confort, eficienta si durabilitate.
Reprezinta cele mai bune aparate de aer conditionat pe care le puteti cumpara astazi.
Garantia celor mai avansate tehnologii si a celei mai bune calitati, logo-ul Mitsubishi Electric MEQ este mandria si dorinta companiei de a-si mentine pozitia de lider in lumea aerului conditionat. Produsele noastre sunt rezultatul unor cercetari meticuloase, atent testate si avem o mare determinare pentru a continua imbunatatirile. Divizia aer conditionat este lider de fiabilitate, functionalitate, furnizand o calitate optima a aerului interior, asigurand un cadru confortabil in care sa se traiasca sau sa se munceasca.

Built-in Wi-Fi Control

With built-in Wi-Fi Control you can pre-heat or cool a room no matter where you are. On the way home, running late, coming home early, or even when you're in a different country, with Wi-Fi Control you'll always arrive home to total comfort. Wi-Fi Control is Amazon Alexa and Google Home enabled so you can take your comfort to the next level and enjoy hands-free heat pump control.
degivrare inteligenta MITSUBISHI ELECTRIC

Proiectare de top si compacta

Un design de o eleganta impecabila, culori care se potrivesc la orice interior, materiale de calitate si dimensiuni compacte: Zen este noul Kirigamine de la Mitsubishi Electric. Un stil unic, combinat cu un continut tehnologic ridicat si performant.In special, gama MSZ-EF obtine valori ale SEER si SCOP (indici de eficienta sezoniera) care ii permit sa ajunga la Clasa A + + + la racire si clasa A + + la incalzire.

Inalta Eficienta Energetica Sezoniera

Economia in operare este marele avantaj al aparatelor de aer conditionat Mitsubishi Electric. Datorita designului atent al tuturor componentelor si utilizarii tehnologiilor avansate, eficienta energetica sezoniera atinge niveluri extraordinare.

Filtru cu Nanoplatina si Filtru cu Enzime

Marea putere de oxidare a nano-particulelor de platina la acest nou filtru de aer permite neutralizarea bacteriilor, virusilor, alergenilor si mirosurilor. Suprafata neregulata a filtrului este mult mai eficienta in captarea pulberilor si o curatare simpla si regulata pastreaza eficienta energetica perfecta timp de peste 10 ani.
Filtrul antialergic cu enzime este capabil sa asigure un aer mai curat si sanatos.Un catalizator special plasat pe filamentul filtrului capteaza si favorizeaza descompunerea substantelor alergene prezente in casa in mod normal.
Mitsubishi MSZ-EF

Programator Saptamanal

Confort programabil - temperatura dorita la ora dorita.
Datorita noului programator saptamanal, echipat cu 4 programe diferite ale ciclului zilnic, puteti nu numai programa pornirea si oprirea dar, de asemenea, puteti seta temperaturi diferite in cursul zilei.

Tehnologia DC Inverter

Sistemul DC Inverter este un dispozitiv electronic care permite variatia in mod eficient a vitezei compresorului si in consecinta a puterii livrate de sistemul de climatizare, in conformitate cu cererea de racire sau de incalzire.
Comparativ cu sistemele de aer conditionat traditionale cu viteza fixa (On/Off), sistemul de climatizare cu DC Inverter ajunge initial la temperatura dorita si o mentine stabila, fara variatii deranjante, cu avantajele confortului si al consumului mai redus de energie.
Mitsubishi

Compresoarele cu DC Inverter, cu eficienta energetica ridicata

Motorul Poki-Poki motor
Mitsubishi Poki Poki
Tehnologia inovatoare si unica a Mitsubishi Electric, acest motor ofera o densitate si o forta magnetica ridicate, ceea ce conduce la o eficienta energetica sporita si o mai buna fiabilitate.

Compresor rotativ DC dublu rotativ cu reluctanta magnetica

Magneti permanenti realizati din neodim permit o mai buna eficienta energetica datorita reluctantei magnetice ridicate si a cuplului mare generat.
Specificatii
MSZ-EF50VGKB / MUZ-EF50VG

Specificatii

Producator Mitsubishi Electric
Tip produs Split de Perete
Capacitate nominala 18000 BTU/h
Clasa energetica racire A++
Agent frigorific R32
Tehnologie Wi-Fi Da
Garantie 36 Luni
Regim de functionare [min ... max] -15 ... +46 gr C
Suprafata acoperita 35 ... 50 mp
Culoare unitate interioara Negru
Gama Design
Kit de instalare inclus Nu
Seria MSZ-EF Kirigamine Zen
Documentatie
Recenzii

Comentarii

Fără comentarii

Lasă o recenzie

  • Quality:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Încarcă Imagini:
Trage imaginile aici sau apasă pentru a le încărca.
Introduceti primul cuvant din denumirea produsului(litere mici): 

Meniu