Faceți clic pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Unitate exterioara VRF Mitsubishi Electric, Seria Small Y Compact, PUMY-SP140YKM, 15.5 kW, 380V

cod: PUMY-SP140YKM  
29.540 lei
Livrare in 1-3 zile pentru produsele din stoc
La comanda
Informatii suplimentare si pareri Unitate exterioara VRF Mitsubishi Electric, Seria Small Y Compact, PUMY-SP140YKM, 15.5 kW, 380V
Descriere

Descriere

Noul SMALL Y COMPACT (PUMY-SP) oferă puterea și performanțele unui sistem VRF în aplicații rezidențiale cu o amprentă semnificativ mai mică decât înainte, datorită noului său design cu un singur ventilator.

Dimensiuni compacte

SMALL Y COMPACT (PUMY-SP) oferă puterea și performanțele unui sistem VRF în aplicații rezidențiale cu o amprentă semnificativ mai mică decât înainte, datorită noului său design cu un singur ventilator.

Ușor de instalat și de transportat

Șasiul compact al SMALL Y COMPACT (PUMY-SP) și, cel mai important, înălțimea redusă a acesteia (mai puțin de un metru) fac ca echipamentul să fie corespunzător instalării pe balcoane. Greutatea redusă face unitatea ușor de transportat.

Eficiență de vârf de gamă

În pofida dimensiunii sale compacte și a greutății reduse, noul SMALL Y COMPACT (PUMY-SP) oferă o eficiență de vârf de gamă. Acest lucru reduce costurile de utilizare.

des4_PUMY-SP.png

Modul super-silențios

SMALL Y COMPACT (PUMY-SP) este primul model din gamă care poate funcționa în noul mod „super-silențios”, care reduce emisiile de sunet cu -10dB(A). Astfel, este posibilă instalarea unității chiar și în medii deosebit de sensibile din punct de vedere acustic.

*Este necesar conectorul opțional PAC-SC36NA-E pentru a activa modul „super-silențios”..

*Capacitatea sistemului este redusă dacă se activează modul „silențios” sau „super-silențios”.

Limite geometrice

Caracterul compact al noului model SMALL Y COMPACT (PUMY-SP) nu afectează flexibilitatea sistemului, așa că este posibilă în continuare dezvoltarea conductelor extinse și capilare.

Conexiune flexibilă

Noua gamă SMALL Y COMPACT este dotată cu conexiuni de refrigerare frontale, laterale, spate și inferioare, pentru o instalare mai ușoară.

Unitate de ventilator exterior de presiune statică

Opțiunea de presiune statică 30 Pa sporește flexibilitatea alegerii punctului de instalare a unității.

Conectivitate

Unitățile SMALL Y COMPACT (PUMY-SP) cu un singur ventilator pot fi conectate la unitățile de interior din gama rezidențială și comercială cu cutia de derivații PAC-MK34/54. De asemenea, este posibilă crearea sistemelor mixte cu unități de interior VRF și unități rezidențiale și comerciale. Datorită acestor caracteristici, sistemul are o flexibilitate aproape nelimitată, deservind orice nevoie.

Cutie nouă de derivație (3 sau 5 conexiuni) - Flexibilitate totală

Noile cutii de derivație sunt proiectate pentru a oferi sistemului cea mai mare flexibilitate de configurare posibilă. Astfel, este posibilă crearea sistemelor cu unități CITY MULTI VRF, constând exclusiv din unități de interior din seria rezidențială/ comercială sau sisteme mixte în care coexistă cele două tipuri de unități.

Cutia de derivație M-NET

Noile cutii de derivație PAC-MK34/54 sunt create pentru conectare directă la sistemele de control și supraveghere MELANS. Pentru a conecta un sistem alcătuit din unități interne ale gamei rezidențiale sau comerciale la o unitate centrală M-Net, nu este necesară asigurarea unei interfețe dedicate. În schimb, este suficientă utilizarea cutiilor de derivație pentru a le conecta cu magistrala de comunicare care constă într-un cablu simplu, bifilar, nepolarizat. În plus, noile cutii de derivație nu trebuie să fie pregătite pentru scurgerea condensului.

Detalii produs
PUMY-SP140YKM

Specificatii

Producator Mitsubishi Electric
Regim de functionare [min ... max] -20 ... +52 gr C
Sarcina Termica UE sub 16 kW
Recenzii

Comentarii

Fără comentarii

Lasă o recenzie

  • Quality:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Încarcă Imagini:
Trage imaginile aici sau apasă pentru a le încărca.
Introduceti primul cuvant din denumirea produsului(litere mici): 

Meniu

Favorite

Crează un cont gratuit pentru a putea utiliza listele de dorințe.

Conectare