Unitate interioara Aer Conditionat Duct MULTISPLIT MITSUBISHI ELECTRIC SEZ-M50DA R32 Inverter 18000 BTU/h

Unitate Interioara de aer conditionat multisplit Mitsubishi Electric

Mai multe detalii

cod: SEZ-M50DA
Garantie: 36 Luni

2 519 lei

In stoc

- +

Compara

Informatii suplimentare si pareri Unitate interioara Aer Conditionat Duct MULTISPLIT MITSUBISHI ELECTRIC SEZ-M50DA R32 Inverter 18000 BTU/h

 
Informatii generale

desc_slz.png

Calitate certificata
 
Mitsubishi Electric Quality, abreviat MEQ, inseamna multe lucruri.Ilustreaza 90 de ani de excelenta in tehnologie, design si productie. Aceasta reprezinta cel mai ridicat nivel de confort, eficienta si durabilitate.
Reprezinta cele mai bune aparate de aer conditionat pe care le puteti cumpara astazi.
Garantia celor mai avansate tehnologii si a celei mai bune calitati, logo-ul Mitsubishi Electric MEQ este mandria si dorinta companiei de a-si mentine pozitia de lider in lumea aerului conditionat. Produsele noastre sunt rezultatul unor cercetari meticuloase, atent testate si avem o mare determinare pentru a continua imbunatatirile. Divizia aer conditionat este lider de fiabilitate, functionalitate, furnizand o calitate optima a aerului interior, asigurand un cadru confortabil in care sa se traiasca sau sa se munceasca.
 
Standard:
desc1_slz.png
Optional:
desc2_sez_kd.png
 
DC Inverter
 
DC Inverterul este un dispozitiv electronic care va permite sa variati eficient viteza compresorului si, in consecinta puterea livrata de aparatul de aer conditionat, in functie de cererea de racire sau incalzire. Comparativ cu aerul conditionat cu viteza fixa traditionala (On/Off ), aerul conditionat cu DC Inverter, ajunge initial la temperatura dorita si o mentine stabila, fara variatii suparatoare, pentru a beneficia de confort si consumul redus de energie.

 
Silentiozitate & Comfort
 
Calitatea mediului in care traim, depinde de asemenea, de nivelul de zgomot perceput. Aparatele de aer conditionat de la Mitsubishi Electric contribuie la mentinerea celui mai inalt confort acustic, la minimizarea zgomotului, datorita grijii avute in proiectare si la detaliile constructive.

desc3_sez_kd.png
 
Debit de aer reglabil
 
Cu o inaltime de 245 mm de la tavan, caracteristica ce o face sa fie cea mai compacta de pe piata, unitatea este usor de instalat, datorita prezentei carligelor speciale pentru instalarea temporara a panoului si datorita deschiderii de 850 mm a pompei de descarcare a condensului cu care este prevazuta.

desc4_sez_kd.png

Dimensiunea super-compact
 
Dimensiunile reduse ale liniei SEZ-KD, inaltimea de 200 mm si adancimea de 700 mm pentru intreaga gama, fac potrivita instalarea chiar si in plafoane deosebit de inguste.

desc5_sez_kd.png
 
 
Specificatii tehnice
Producator Mitsubishi Electric
Model Duct de Tubulatura
Capacitate nominala 18000 BTU/h
Tehnologie Wi-Fi Nu
Suprafata acoperita 35 ... 50 mp

Scrieţi un review

Unitate interioara Aer Conditionat Duct MULTISPLIT MITSUBISHI ELECTRIC SEZ-M50DA R32 Inverter 18000 BTU/h

Unitate Interioara de aer conditionat multisplit Mitsubishi Electric

Scrieţi un review

30 alte produse în aceeași categorie:

Compara 0

No products

To be determined Shipping
0 lei Tax
0 lei Total

Check out