Unitate interioara Aer Conditionat MULTISPLIT MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-LN25VGW Natural White R32 Inverter 9000 BTU/h

Unitate Interioara de aer conditionat multisplit Mitsubishi Electric

Mai multe detalii

cod: MSZ-LN25VGW
Garantie: 36 Luni

2 179 lei

La comanda

- +

Compara

Informatii suplimentare si pareri Unitate interioara Aer Conditionat MULTISPLIT MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-LN25VGW Natural White R32 Inverter 9000 BTU/h

 
Informatii generale

 
Eficienta energetica ridicata                                                 
O altă caracteristică a aparatelor din seria LN o constituie performanţa optimă de răcire / încălzire. Modelele de capacităţi 25 până la 50 au obţinut „clasa A+++” pentru SEER iar modelele de capacităţi 25 şi 35 au fost încadrate, de asemenea, în „clasa A+++ ” pentru SCOP.
Aparatele din seria LN sunt echipate cu senzor 3D i-see, un senzor cu radiaţii infraroşii care măsoară temperatura la distanţă. În timpul deplasării spre stânga şi spre dreapta, un  senzor cu opt elemente poziţionate vertical analizează temperatura în încăpere în trei dimensiuni. Această analiză detaliată face posibilă stabilirea poziţiei persoanelor în încăpere, permiţând astfel aparatului să funcţioneze în regim de „flux de aer indirect ”, pentru a evita ca persoanele să fie lovite direct de curentul de aer, sau să lucreze pe „flux direct de aer ”, pentru a furniza aer în zonele unde se găsesc oamenii.
 

Economisirea energiei în camerele goale

Senzorii detectează dacă există persoane în încăpere. Când nu este nimeni în cameră, aparatul intră automat în modul de economisire a energiei.

Senzorul 3D i-see detectează absența oamenilor iar consumul de energie este redus automat cu aproximativ 10% după 10 minute și cu 20% după 60 de minute.

Fluxul de aer indirect

Setarea aparatului pe flux de aer indirect poate fi utilizată atunci când curentul de aer se simte prea puternic sau direct. De exemplu, poate fi folosită în timpul răcirii, pentru a preveni răcirea excesivă a corpului datorită curentului de aer rece.

Fluxul de aer direct

Această setare poate fi utilizată pentru a direcționa direct curentul de aer către persoane, pentru obţinerea unui confort imediat, la sosirea de afară într-o zi caldă (rece).
Distribuţia uniformă a debitului de aer
Debitul de aer este distribuit egal în încăpere, chiar şi în zonele care nu sunt ocupate de oameni.
Senzorul 3D i-see memorează deplasarea persoanelor şi poziţia mobilei şi distribuie eficient debitul de aer.
Funcţia de oprire automată Auto-OFF
Senzorul detectează dacă sunt sau nu sunt persoane în încăpere. Când nu sunt oameni în cameră, aparatul se opreşte automat.
Agent frigorific R32
Noul agent frigorific R32 are un potențial de încălzire globală de aproximativ 1/3*1 faţă de agentul frigorific utilizat în mod curent R410A, reducând astfel dramatic impactul negativ asupra mediului. Introducând activ noul agent frigorific R32, Mitsubishi Electric continuă să promoveze fabricarea echipamentelor, luând în considerare mediul înconjurător.
Plasma Quad Plus este un sistem de filtrare pe bază de plasmă care îndepărtează eficient șase tipuri de poluanți atmosferici. Plasma Quad Plus captează mucegaiul și alergenii mai eficient decât Plasma Quad. De asemenea, poate capta PM2.5 și particule mai mici de 2,5μm, creând spații de viață sănătoase pentru toți.
Finisajul cu dublă barieră previne intrarea prafului şi a murdăriei în aparatul de aer condiționat.
Tehnologie de finisare de ultima ora
În general, murdăria este clasificată în două grupuri: murdăria hidrofilă, cum ar fi praful de fibre și praful de nisip, și murdăria hidrofobă, cum ar fi uleiul și fumul de țigară. Finisajul Mitsubishi Electric cu dublă barieră funcționează ca o acoperire dublă, în care au fost amestecate „particule de fluor ” care împiedică penetrarea murdăriei hidrofile, și „particule hidrofile ”, care previn pătrunderea murdăriei hidrofobe în aparatul de aer condiţionat. Această acoperire dublă a suprafeţei interioare păstrează aparatul de climatizare urat pe tot parcursul anului.
Deflector dublu de aer
Deflectoarele de aer creează tipare diferite ale fluxului de aer pentru confortul fiecărei persoane din cameră. Atât clapetele orizontale cât şi cele verticale se mişcă independent, eliminând zonele calde sau zonele reci din încăpere.
Functionarea pe timp de noapte
La activarea din telecomandă a funcţionării pe timp de noapte, aparatului de aer condiționat va trece la următoarele setări:
• Luminozitatea lămpii indicatoare a funcționării va deveni mai slabă.
• Semnalul sonor va fi dezactivat.
• Nivelul de zgomot al unităţii exterioare va scădea cu 3dB faţă de cel nominal.

*Capacităţile de răcire / încălzire pot fi diminuate.
Încalzire pâna la 10ºC
În timpul funcţionării în regim de încălzire, temperatura poate fi setată cu intervale de 1ºC până la 10ºC.
Această funcție poate fi utilizată și cu programatorul săptămânal.
Functionare silentioasa
Nivelul de zgomot al unității interioare poate ajunge până la 19dB pentru modelele LN25/35, oferind o ambianţă interioară liniştită.
Interfata Wi-Fi
Unitatea interioară este echipată cu o interfață Wi-Fi într-un locaş special al unității.
Acest lucru elimină necesitatea de a instala o interfață Wi-Fi și, de asemenea, contribuie la aspectul frumos, deoarece interfața este ascunsă.
 
Specificatii tehnice
Producator Mitsubishi Electric
Model Split de Perete
Capacitate nominala 9000 BTU/h
Tehnologie Wi-Fi Nu
Suprafata acoperita 0 ... 25 mp
Culoare unitate interioara Alb

Scrieţi un review

Unitate interioara Aer Conditionat MULTISPLIT MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-LN25VGW Natural White R32 Inverter 9000 BTU/h

Unitate Interioara de aer conditionat multisplit Mitsubishi Electric

Scrieţi un review

30 alte produse în aceeași categorie:

Compara 0

No products

To be determined Shipping
0 lei Tax
0 lei Total

Check out