Unitate interioara Aer Conditionat Pardoseala MULTISPLIT MITSUBISHI ELECTRIC MFZ-KJ50VE Inverter 18000 BTU/h

Unitate Interioara de aer conditionat multisplit Mitsubishi Electric

Mai multe detalii

cod: MFZ-KJ50VE
Garantie: 36 Luni

5 085 lei

La comanda

- +

Compara

Informatii suplimentare si pareri Unitate interioara Aer Conditionat Pardoseala MULTISPLIT MITSUBISHI ELECTRIC MFZ-KJ50VE Inverter 18000 BTU/h

 
Informatii generale

desc_slz.png

Calitate certificata
 
Mitsubishi Electric Quality, abreviat MEQ, inseamna multe lucruri.Ilustreaza 90 de ani de excelenta in tehnologie, design si productie. Aceasta reprezinta cel mai ridicat nivel de confort, eficienta si durabilitate.
Reprezinta cele mai bune aparate de aer conditionat pe care le puteti cumpara astazi.
Garantia celor mai avansate tehnologii si a celei mai bune calitati, logo-ul Mitsubishi Electric MEQ este mandria si dorinta companiei de a-si mentine pozitia de lider in lumea aerului conditionat. Produsele noastre sunt rezultatul unor cercetari meticuloase, atent testate si avem o mare determinare pentru a continua imbunatatirile. Divizia aer conditionat este lider de fiabilitate, functionalitate, furnizand o calitate optima a aerului interior, asigurand un cadru confortabil in care sa se traiasca sau sa se munceasca.
 
Standard:
desc1_slz.png
Optional:
desc2_mfz_kj.png
 
Design simplu si elegant
 
Unitatile de pardoseala au un design caracterizat de linii simple si suprafete plane care adauga eleganta si o estetica moderna si permit adaptarea perfecta in orice decor. 

desc3_mfz_kj.png
 
Programator saptamanal
 
Confort programabil: temperatura dorita la ora dorita. Datorita noilor programatoare saptamanale, cu 4 programe diferite ale ciclului zilnic, este posibila nu numai programarea pornirii si opririi, dar si programarea unei temperaturi diferite in cursul zilei.   

desc4_mfz_kj.png
 
Filtru purificator si antibacterian cu ioni de argint
 

Suprafata neregulata a filtrului purificator este mai eficienta in retinerea prafului, astfel incat o simpla curatare regulata mentine o eficienta perfecta a acestuia pentru cel putin 10 ani, permitand neutralizarea mirosurilor neplacute datorita puterii odorizante.

Filtrul antibacterian de inalta eficienta cu ioni de argint este in masura sa garanteze un aer mai curat si mai sanatos.

Un catalizator special asezat peste filamentul filtrului capteaza si favorizeaza descompunerea substantelor alergene prezente in mod normal in casa.

Vana multidebit
 
Duza de evacuare este caracterizata prin prezenta a trei aripioare diferite, fiecare cu un profil special conceput pentru a fi in masura sa optimizeze distributia aerului evacuat, maximizarea confortului atat la racire cat si la incalzire.

desc5_mfz_kj.png
 
 
Specificatii tehnice
Producator Mitsubishi Electric
Model De Pardoseala
Capacitate nominala 18000 BTU/h
Tehnologie Wi-Fi Nu
Suprafata acoperita 35 ... 50 mp

Scrieţi un review

Unitate interioara Aer Conditionat Pardoseala MULTISPLIT MITSUBISHI ELECTRIC MFZ-KJ50VE Inverter 18000 BTU/h

Unitate Interioara de aer conditionat multisplit Mitsubishi Electric

Scrieţi un review

30 alte produse în aceeași categorie:

Compara 0

No products

To be determined Shipping
0 lei Tax
0 lei Total

Check out