Faceți clic pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Ce este functia Wi-Fi?

De ce aer conditionat Mitsubishi cu functie Wi-Fi?

Esti departe de casă? Ti-ai dori sa gasesti o temperatura placuta  cand ajungi? Vrei sa vezi ce temperatura ai in casa?  Datorită functiei Wi-Fi disponibila la anumite marci de aer conditionat, acest lucru nu mai reprezintă o problemă. Reglezi  temperatura unei încăperi, intensitatea fluxului de aer sau modul de funcționare direct de pe smartphone, oricând și de oriunde.  Conecteaza aparatul de aer conditionat la reteaua wireless a casei si il vei putea accesa in orice moment.

Alege un aparat de aer conditionat Wi-Fi!

Modulul Wi-Fi plug-and-play iți permite să vezi, sa setezi și chiar să programezi temperatura de oriunde, folosind un smartphone sau o tableta cu unul din sistemele de operare iOS sau Android. Descarci gratuit aplicatia MelCLOUD de pe AppStore sau GooglePlay si  in cateva minute detii controlul temperaturii casei tale.

aer conditionat mitsubishi wi-fi

Ultima generatie de aparate de aer conditionat Wi-Fi, va ofera acum posibilitatea de a accesa functiile de racire, incalzire si ventilare, precum si pornirea/oprirea aparatului prin intermediul modulului Wi-Fi pe care il primiti odata cu produsul si care se instaleaza in unitatea interioara. Prin intermediului modulului Wi-Fi puteti controla aparatul de aer conditionat de oriunde va aflati, folosind propriul smart phone.

Meniu

Favorite

Crează un cont gratuit pentru a putea utiliza listele de dorințe.

Conectare