Pompa de Caldura Mitsubishi Electric Zubadan PUHZ-SHW80VHA

Pompa de caldura Aer Apa Mitsubishi Electric

Mai multe detalii

cod: PUHZ-SHW80VHA

15 824 lei

La comanda

- +

Compara

Informatii suplimentare si pareri Pompa de Caldura Mitsubishi Electric Zubadan PUHZ-SHW80VHA

 
Informatii generale

desc5_pompa_caldura_mitsubishi_electric_

Pompa de căldură: o alegere, mai multe avantaje

Alegerea realizării şi folosirii unui sistem de încălzire cu pompă de căldură vă permite să vă bucuraţi de multe avantaje şi beneficii:

Pentru constructor - O casă încălzită cu ajutorul unei pompe de căldură consumă mai puţină energie primară şi, prin urmare, permite îmbunătăţirea clasei energetice a clădirii. Acest lucru permite pe de o parte reevaluarea proprietăţii şi posibilitatea accesului la stimulente locale, bonusuri de volum etc.

Pentru instalator - Posibilitatea de a crea un sistem unic de pompe de căldură pentru încălzire, răcire şi producerea de apă caldă menajeră înseamnă a face diferenţa, oferind un sistem confortabil şi cu costuri reduse de operare.

Pentru utilizator - Pompa de căldură permite obţinerea confortului echivalent sistemelor de ardere clasice cu gaz (centrale murale sau în condensaţie), împreună cu o eficienţă energetică ridicată, reducerea costurilor şi un ambient interior modern şi ecologic.

O alegere ecologică şi economică

Comunitatea Europeană şi-a stabilit obiectivul de a realiza o reducere cu 20% a consumului de energie primară şi a emisiilor de CO2, iar 20% din energie să fie produsă din surse regenerabile până în 2020.
Pompele de căldură, surse termice regenerabile vor avea o contribuţie decisivă la realizarea acestor obiective deoarece:
• au o eficienţă energetică cu 60% mai mare decât a sistemelor de ardere tradiţionale;
• nu emit CO2 la locul de instalare;
• utilizează energia regenerabilă din aer.

O alegere de calitate

A te baza pe o singură sursă de energie pentru încălzire, răcire şi apă caldă la o locuinţă rezidenţială înseamnă a avea încredere maximă, în raport cu aşteptările: iată motivele pentru a alege Mitsubishi Electric. De peste 90 de ani, Mitsubishi Electric Quality este sinonim cu experienţa, cercetare meticuloasă, fiabilitate ridicată în timp şi performanţă energetică ridicată garantată.

Principiul de funcţionare

Pompa de căldură este o maşină electrică care se bazează pe ciclul termodinamic al fluidului refrigerant, transferând căldura de la un mediu de joasă temperatură spre unul de temperatură mai ridicată.
În practică, energia termică gratuită este prezentă în aer în cantităţi nelimitate şi este folosită pentru a încălzi locuinţele şi pentru obţinerea de apă caldă de consum (menajeră). Energia electrică care alimentează pompa de căldură este folosit doar pentru acţionarea compresorului și a altor dispozitive auxiliare.

Tehnologia Inverter

În mod normal, pompele de căldură reduc capacitatea de încălzire când temperatura aerului exterior creşte.
Tehnologia DC Inverter compensează doar atunci când necesarul de căldură la temperaturi joase creşte, prin creşterea vitezei de rotaţie a compresorului. Dimpotrivă, atunci când temperatura aerului exterior creşte, DC Inverterul modulează frecvenţa, ajustează puterea furnizată la necesităţile de încălzire şi reduce semnificativ consumul de energie electrică.

Avantajele sistemului DC Inverter sunt multe:
• nu este nevoie de a supradimensiona pompa de căldură;
• indice ridicat de eficienţă energetică sezonieră;
• temperatură stabilă şi, prin urmare, mai mult confort.

O alegere pentru confort

Pompa de căldură aer / apă "Ecodan®" transferă căldura mediului extern prin utilizarea apei ca mediu de transfer: în acest fel se asigură confortul sistemelor tradiţionale de combustie.
Un sistem unic de control al temperaturii, sofisticat, la fel de simplu de utilizat, în acelaşi timp, asigură o stabilitate termică şi eficienţa energetică ridicată.
Mai mult decât atât, nivel de zgomot scăzut al unităţii contribuie la menţinerea unui confort acustic ridicat.

 
Specificatii tehnice
Suprafata acoperita 75 ... 120 mp
Sarcina Termica 5 ... 10 kW

Scrieţi un review

Pompa de Caldura Mitsubishi Electric Zubadan PUHZ-SHW80VHA

Pompa de caldura Aer Apa Mitsubishi Electric

Scrieţi un review

30 alte produse în aceeași categorie:

Compara 0

No products

To be determined Shipping
0 lei Tax
0 lei Total

Check out